Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Oktatóanyag egyenruhásoknak

2017. július 05. - Garay Klára

Oktató anyag rendőr egyenruhások számára

A Ligetvédők békés tiltakozó akcióin rendszeresen felbukkan egy ifjú hölgy – egyenruhában- és harsány hangon sorolja a szájába rágott mondatokat a gyülekezési törvényről…

Rettentő magabiztosan teszi mindezt, és igaza biztos tudatában.
Ma, kora reggeli ébresztőként felvilágosított állampolgári jogtalanságomról egy nagy darab, idősebb férfi-egyenruhás is.

Valami kimaradhatott a rendőrök kiképzéséből, ezért segítek most egy kicsit.

Legyenek erősek tüntető-verő, őket felszólító, eljárás alá vonó, a hatalmat (és a fegyvert) a saját oldalukon tudó szájhősök: NINCS IGAZUK!
A Ligetvédők járnak el helyesen, az alaptörvény szellemében!

„A természeti erőforrások,különösen a termőföld , az erdők és a vízkészlet, a biológiai sokféleség, különösen a honos növény-, és állatfajok, valamint a

kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.”

A Városliget, mint a világ első tervezett közparkja, a Világörökség védőzónája, a nemzet öröksége! Az állam és mindenki köteles megőrizni, így Önök is!

„Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.”

Amikor tehát önök a Ligetvédőket püfölik, elhurcolják, akadályozzák a szabad véleménynyilvánítást!

Amikor a Ligetvédők „akadályozzák a munkát”, meg „másokat jogaik gyakorlásában”, akkor ők az államot igyekszenek megakadályozni abban, hogy a város, az ország egy kiemelt jelentőségű védendő területén pusztítsák az ott élő növényeket, sőt az egész parkot!!

A Ligetvédők csak kényszeríteni akarják az államot, hogy betartsa az önmaga által alkotott „alaptörvényt”.

Védik a hazájukat! Ellenük fellépni törvénytelen! Ha parancsra, akkor is!

„Magyarország elismeri és érvényesíti mindenki jogát az egészséges környezethez”

A Ligetvédők tehát egy maroknyian, védelmezik a főváros csaknem 2 millió lakosának egészséges környezethez való jogát!
A rendőrség, nem állhat az útjukban….. egy gazdasági társaság érdekeinek szolgálatában!

Kérjük hát Önöket, hogy a jogállamot védelmezzék, ne a törvénytelenül eljárókat, a környezetpusztítókat, a haszonlesőket!

NINCS! Nem lehet olyan jogszabály, amely ellentétes az alaptörvény szellemével!

Önök, mint munkavállalók, nem kötelesek végrehajtani olyan munka utasítást, amely ellentétes az alaptörvénnyel! Túllihegni, túlteljesíteni meg különösen nem!

Szolgáljanak és védjenek továbbra is! Szolgálják az ország állampolgárait, védelmezzék az  alaptörvény szellemét, gondolatiságát, Magyarország természeti és kulturális örökségének védelmét!

EZZEL szolgálják és védik a HAZÁJUKAT!  EHHEZ kívánok Önöknek jó egészséget, és sok sikert!a_vilagorokseg_resze_az_andrassy_ut_es_kornyezete_hosok_tere.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varosligetbaratai.blog.hu/api/trackback/id/tr8812643867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása