Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Al Capone és a Kormányhivatal

2018. október 17. - Garay Klára

Al Capone és a Városliget Zrt, na meg a Kormányhivatal

Hogy kerülnek ezek egymás mellé?

Nem csak a közös foglalkozásuk okán, hanem úgy is, hogy a törvény nem a fő bűnökért tudott lecsapni rájuk.

Al Caponéra nem a gyilkosságokat tudtak rá bizonyítani, hiszen azt elvégeztette másokkal. Al Caponét adócsalásért tudták börtönbe csukni.

A Városliget Zrt kénye kedvére mindent engedélyező, aláíró kormányhivatalok törvénytelen eljárásrendjét ítélte a bíróság jogszabálysértőnek!

Tehát az Érdi Kormányhivatal égisze alatt működő Kormányhivatal és dolgozói azok, akik megfosztották az ügyfeleket irat betekintési joguktól, ők azok akik miatt nem valósulhatott meg a tisztességes eljáráshoz való jogunk, ők azok, akik hamisan állították, hogy nem adhatják ki a Közlekedési múzeum terveit, mert azokat a szerzői jogi törvény védi. 

(Utóbbi is hihetetlenül abszurd, hiszen nem felépíteni akartuk helyettük a házat ellopott tervek birtokában, csak látni akartuk, hogy mi is az valójában, amit véleményeznünk lehet!

Ez az, amire kimondta a bíróság, hogy jogszabálysértő.

Sőt! Az Ab egyik határozatában azt is kimondta, hogy meg kell szüntetni ezt a gyakorlatot , hogy az ügyfél jogokat elvonják. Hiszen a tények megismerése nélkül a jogorvoslat lehetőségétől is elzárják az ügyfelet.

A szegény, szegény Kormányhivatal eljárása a jogszabálysértő!
Ilyen a törvény! Addig az ügy érdemi részét: Környezetpusztítás, Világörökség blablablabla…nem is vizsgálják, amíg azt nem tisztázták, hogy az eljárások szabályszerűek voltak*e.

Mi persze eleitől fogva tudtuk, hogy a fülük hegye se látszik ki a törvénytelenségekből, a korrupcióból.

Így a lakosság mosolyogva bagatellizálja a történteket: ah az nem is olyan nagy baj, hiszen a piramisok építéséről sem kérdezték a rabszolgákat. Ennyi a magyar rögvalóság.

De szegény Al Caponénak azért mégis rosszabb sorsa volt, mint a mi Betonkeverőinknek.

Al szegény, egész életében menekült. Bűnüldözők tucatjai jártak a nyomában és igyekeztek rábizonyítani akármilyen apróságot…de nem sikerült. Viszont állandó rettegés volt az élete.

A Betonkeverő nem retteg, hiszen a rendőrség nem őt akarja megtalálni, de a Betonkeverőtől kapja a munkautasítást.  Néha, ha meglátnak egy - egy 40 kilós Ligetvédőt, azt a karjánál fogva vonszolják a rendőrautóba. A Betonkeverő meg röhögve nézi az ablakából.

Ha a Betonkeverő levelezésbe kerül a károsult lakossággal, 8 ügyintézővel ronthat neki az egyetlen klaviatúra vitéznek!

Per esetén a Betonkeverőt ügyvédek hada védi…biztosan nem kevés pénzért

Nem kell a Betonkeverőnek megesküdnie, hogy az igazat és csakis az igazat fogja mondani…hát nem is teszi. De legalább óriásplakáton és kiadványokon keresztül terjeszti jól csengő hazugságait.

Al Capone dugdosta a vagyonát, nehogy rajta kapják. A mi gazfickóink hivalkodnak a luxus óráikkal, táskáikkal, jachtjaikkal, kastélyaikkal. (Pedig ha tudnák, hogy én egy kínai hátizsákot se tudok megkülönböztetni egy svájci órától…annyit értek a luxushoz. Nekem hiába rázzák a rongyot.)
Al Capone pechére, olyan országban élt, ahol az ő viselkedését sok év börtönnel jutalmazták.

A Kormányhivatal olyan országban működik, ahol a törvényszegők jutalma: milliárdos állami megrendelés, és jól fizető állás egy magas hivatalban.

No comment!szilfas_bangitasmuzeum.jpg100_5342.jpggyongycserjes_muzeum.jpghajocsavartisztasa.jpg100_5340.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varosligetbaratai.blog.hu/api/trackback/id/tr9114307791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása