Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Az Ingatlanfejlesztőnek a fakataszterről

2015. november 25. - Garay Klára

Tisztelt Városliget barátai!

 Köszönjük, hogy felhívásunkra, mely a fakataszter pontosítását szolgálja, ilyen gyorsan reagáltak, és észrevételeikkel Önök is segítik a Főkert munkáját! A Facebook-os bejegyzésükben említett Asztana úti, Ferencsik János úti, illetve a Közlekedési Múzeum előtti fasorok az új kataszterben már hiánytalanul meg fognak jelenni. Azonban a Hermina úti fasor a Fővárosi Önkormányzat kezelésében van. Míg az Ötvenhatosok tere (Felvonulási tér) előtti szakasz a Városliget Zrt.-hez tartozik, a Szépművészeti Múzeum előtti buszmegállóban álló fákat nem a Zrt. kezeli. Az Önök által megjelölt fákat is ellenőrizni fogják a Főkert szakemberei, akik jelenleg is dolgoznak a fakataszter pontosításán, az eredmény decemberre várható. Továbbra is várjuk szíves észrevételeiket, kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

 Üdvözlettel,

Városliget Zrt.​

 Tisztelt Városliget Zrt!
Köszönöm, hogy reagáltak a facebook bejegyzésemre. Azonban most is felhívom a figyelmüket: ez a poszt NEM minősíthető a velem való konzultációnak, sem annak, hogy "segítem" az Önök igyekezetét a Városliget megsemmisítésében. De ha figyelmükkel megtisztelnek és a többi bejegyzést is figyelembe veszik, az jobbá teheti az egyébként minősíthetetlenül rossz fakatasztert.

Egyúttal figyelmükbe ajánlom, hogy nem én vagyok az, akit meg tudnak téveszteni a mellébeszélésükkel! Kiválóan tudom, hogy a VÉSZ a maguk hatáskörébe utalja a Dózsa György út-Hermina út..valamint az Ajtósi Dürer sor- Az Állatkert mögötti MÁV területek által határolt NAGY! egykori Városligetet, mint beépíthető területet. Olcsó érv, hogy nem Önökhöz tartozik, miközben IGEN! Ugyanis a VÉSZ nem foglalkozik azzal, hogy éppen ki kezeli a fasort a Dózsa György és a Hermina úton! Akárki kezeli, ha a VÉSZ ezt a teljes területet minősíti Városligetnek!, eddig fog "nőni" a zöld felület, eddig kell felmérni, hogy mi van itt most és mi lesz, miután teleépítik. Remélem, hogy mielőtt a kertészeti dolgozókkal leszedették a sárga ragszalagokat, valóban feljegyezték a hiányosságokat és nem csak azon dolgoznak, mit hazudjanak róla.

Tudják: Ágnes asszony is mosta-mosta fehér lepedőjét...de magát nem tudta tisztára mosni.
Tudom, hogy az én facebook oldalam nem veheti fel a versenyt az Önök kommunikációs gépezetével szemben. De azért én csak megírom, hogy aki átlát a porhintésen, az is értesüljön a hírekről.
Magánéletükben sok sikert kívánok Önöknek...és kívánom, hogy az idő söpörje el ezt a sátáni tervet.

Üdvözlettel

Garay Klára a Városliget barátja

(Még ma is ott látható a két amerikai vasfa jelölése....ami még mindig láthatatlan a maguk számára)

süti beállítások módosítása