Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Rég ismert "új fejlemények" a Városligetben

2016. október 08. - Garay Klára

A Betonkeverők egyre mélyebbre süllyednek a hazugságok mocsarába.
Újabb 3 milliárddal támogatják az elmebajt, azzal a kísérő szöveggel, hogy "váratlan kiadások merültek fel".

Nézzük sorban ezeket a "váratlanságokat"

1. Rengeteg fát kell átültetni.
a. egyet se kellene, ha nem tervezték volna a Kisebb bazilika méretű KÖzlekedési kupola visszaépítését és elég lenne a régi Közlekedési múzeum épülete a hatalmas anyag tárolására és bemutatására.
b. Szakértők is kételkednek benne, hogy azok a 40- 70 cm es törzsátmérőjű fák sikeresen átültethetők lennének. Ez a költség tehát csak parasztvakítás, a gyanútlan ( ostoba vakhitű) városlakó megtévesztését szolgálják.
2. Azt, hogy a Közlekedési múzeum régi/de újonnan feltornyozandó épülete nem fér el a jelenlegi alapozáson,....nos azt tudták már 2015-ben, a júniusi VÉSZ módosításakor is. Amint a csatolt file ben is olvasható.

3. A troli vezetékek áthelyezésének terve már tudott volt 2014-ben, a VÉSZ megalkotásakor, de az is hülye volt, aki azt gondolta, hogy a Hermina úti trolivezetékek árnyékában toronydaru tud dolgozni a 67 méteres kupolán.

4. A Közlekedési múzeumhoz és az Új nemzeti galériához épülő mélygarázsok, azok összekötése és innen oda, majd vissza helyezése is azért szükséges, mert alatta van a mocsár!
Ezért pedig nem + pénzt kell adni a rablóknak, hogy mégiscsak építsék meg, kerül, amibe kerül, hanem azt kell mondani: FIÚK! Ez ide nem fér el, nem is lesz jó soha, hagyjuk abba, menjünk máshova építkezni, ahol kevesebből, jobbat tudunk csinálni.

 De ez az "egy bolond százat csinál" rendszere, ezért a városlakó nem csodálkozik, hanem rezignáltan megállapítja: ezek úgyis azt csinálnak, amit akarnak.

Ha mi hagyjuk!
Na és persze eddig is ezt csinálták:

na meg ezt

 

 

süti beállítások módosítása