Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

A Beton Zrt parkot építtet!

magántelken......közpénzből...meg akárki által okozott kár helyreállítására????

2018. március 21. - Garay Klára

Tudom, hogy azt hiszitek, már nincs olyan alávaló csalás, amit a Beton Zrt nem követett el. De mindig, mindent lehet még jobban csinálni! A Pofátlan, Alávaló, Csalást és Hazugságot is! Nagyban. Úgy érdemes! A sztori:

Betonék Tervezési szerződést kötnek a kertészeti céggel a park-rekonstrukcióra. (A Cég nevét nem írom, ki, mert mi a fenét csinálhatnának?!)

A tervezés 2 hónap alatt 44 millióval drágább lett. Tavasz van, gondoltam, hogy hő hatására kitágulnak az árak. De olvasom tovább, hogy hol tervezik azt a "kertet"!

Hát, mit ad Isten...a Liget projekt keretén belül, de az immáron magántulajdonban lévő Műcsarnok telkén! Az MMA tulajdonába privatizált Műcsarnok telkén, amit 2013-ban telekkönyvileg átadtak az MMA-Nak?!  Infarktus túlélve...mert már nagyon edzett a korrupcióméter az agyamban.....olvasok tovább.gyaszjelentes.jpg

mucsarnok_kivetel.JPG

Ebben a szerződésben már nem csak a magántulajdonban lévő Műcsarnok telkét parkosítják közpénzen, hanem hozzácsapták a megmaradt Városliget területén lévő, a vizes Vb által végletesen leamortizált Washington sétányt is. Ahol pedig rövidesen közműfektetést és a zene házának építését tervezik megkezdeni.29388897_2083298758401134_7132423966789992448_n.jpg

29496501_2083332011731142_7035770379243094016_n.jpg

De enélkül is teljesen abszurd...hogy vizes Vb utáni parkrendezést is a Liget projekt költségvetéséből valósítják meg! Egy olyan szerződés keretében, amelyben az MMA magántelkét parkosítják!

Az átláthatóság és a korrekt, tiszta elszámolás, minden építkezésre és funkcióra elkülönített tételes könyvelést ír elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senkinek nem szúrnak szemet ezek az égbe kiáltó törvénysértések, átlátszó lopások??

Összegezve:

1.Liget projekt....kiveszik a Ligetből a Műcsarnokot...odaadják az MMA-nak...de azért a telkét parkosítják a Liget projekt pénzéből (Történik ez a 29732/10 hrsz területen)

  1. Megrendeztük a Vizes vb-t...amely a tervezés és a végrehajtás minden fázisában organikusan drágult...megépítik az óriási lelátót....építési engedély nélkül....tönkre pusztítják a Ligetnek a Műjégpálya és a tó körüli részét....a Washington szoborig......majd a tönkre tett parkrészt NEM a vizes VB költségvetéséből újítják fel, hanem abból, amiből az MMA telkét parkosítják!!!!

(Történik mindez a 29732/11 hrsz telken)

Ez a két pont önmagában alkalmas arra, hogy soha az életben ne derüljön ki, hogy mennyibe került a Vizes VB és mennyibe kerül nekünk az úgynevezett Városliget megújítása projekt!

Ráadás:

  1. Az MMA telke (29732/10 ) ugyan magánterület...de használható még arra is, hogy az épülő Néprajzi múzeum tűzoltó berendezéseit rá telepítsék, mivel az nem fér el máshol!!!!!
    Szóval a Néprajzi múzeum sem fér el a neki kijelölt helyen!

    És NEM ez egyetlen téma a Liget projektnek elkeresztelt környezetpusztítás történetében!

Közben tolják az arcunkba, hogy teret adnak,...meg épül.,..meg egyre zöldebb. És egy sor nem túl sok agysejttel megáldott honfitársunk ehhez lelkesen tapsol!

Milyen ország ez? Meddig mehet ez büntetlenül??????????????

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosligetbaratai.blog.hu/api/trackback/id/tr9913756442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása