Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Fűrészes üldözés

2015. március 03. - Garay Klára

A modern krimik alapkellékei az autós üldözések. Nagyon izgalmas, ahogyan a rend jó őrei üldözik a rossz fiúkat. Az autóik a jó szándékkal fordítottan arányosak. A jó fiúknak lefullad az autójuk, a rossz fiúké csúcstechnika….mégis a jó győz a végén… a rossz háromszoros halált hal. ( Minimum egy tár golyóval a hasában lezuhan a 22. emeletről és átmegy rajta egy kamion)

Hasonló üldözési jelenetek játszódnak le a hazai természetvédők és a fanyüvők  között.

Utóbbiak mindig előnyben vannak, mindig gyorsabbak, mindig náluk a fűrész, és mire a bamba környezetvédő felfogja, hogy „ már megint mi történt”, a gyors reagálású fűrész, fejsze ásó/kapa/ekevas, már el is pusztította a természet egy-egy kis darabkáját. Ráadásul addigra legtöbbször elkészül az őt támogató jogszabály is.

Tovább

Beköszöntő

az_unnepelt_platan.JPG

 

Üdvözlök minden kedves régi és új olvasót a Városliget Barátai blogon. 2012-ben kezdtem el blogot írni Városligeti Hírmondó címen.

 

Szeretném, ha minél több városlakó értesülne a ligetet érintő kérdésekről, ezért költöztem a blog.hu-ra. Várom ide a Városliget Barátai Facebook csoport tagjait is és a blog.hu olvasóit is szeretettel várom a Facebook csoportba.

süti beállítások módosítása