Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Mikor menjünk el szavazni?

2016. szeptember 28. - Garay Klára

Kaptam egy levelet a kormányzati tájékoztatási központtól! Megszólítottak: Tisztelt Honfitársunk! Nagy szó ez nekem, aki mindeddig azt hittem, hogy bizonyos magas köröknek fogalmuk sincs arról, hogy létezünk, mi, honfitársak. Tehát tudják! És tájékoztatni akarnak! Mindenkinek adnunk kell még 1 esélyt, hiszen mindannyian változunk.
Nézzük hát a levelet:

Tisztelt Honfitársunk!terepszint_alatti_beep_a_kozlekedesi_muzeum.jpg

Mi magyarok időről időre népszavazáson döntünk a jövőnket meghatározó legfontosabb kérdésekről. Így lesz ez a jövőben is. Brüsszel ugyanis pénzügyileg, környezetvédelmileg, városképileg elfogadhatatlan, káros beruházásokat akar finanszírozni a fővárosban. Ezt a veszélyes tervet csak népszavazással tudjuk elutasítani.
Az elmúlt hónapok történései azt mutatják, hogy összefüggés van a brüsszeli pénzek (lenyúlása) és az olimpia, a vizes VB, a tucatnyi stadion, a rengeteg múzeum, zeneház, cirkusz, biodóm, mobilgát, szállodák építése között.

Ezt a kockázatot nem szabad felvállalnunk.
Tudjuk, hogy a beruházások között ott rejtőznek a szükséges fejlesztések is. De azt is tudjuk, hogy ezen beruházások áldozata lenne a lakosság is. Áldozata lesz a korrupciónak, saját kormányának, de leginkább a brüsszeli politikusoknak, akik naivitásukban azt hiszik, hogy a „fejlesztési” pénzek utalásával az ország fejlődését szolgálják. Eközben a honfitársainknak el kell viselniük a gigantomán beruházások gazdasági, társadalmi és kulturális terhét.
Üzenjük meg a saját kormányunknak, hogy csak a magyar emberek dönthetik el, hogy szeretnének-e
- Új atomerőművet Paksra?
- FINA falut a Dagályba?
- Sípályát a Normafára?
- Mobilgátat a Rómaira, hogy védje meg a szabálytalanul épített villákat és lakóparkot?
- Lakáj-egyetemet az Orczy parkba?
- Minisztériumokat a Várba?
- múzeumi gettót a Városligetbe?
- A Hortobágyi nemzeti park felparcellázását, Kishantos megmérgezését
NEM hozhatnak a fejünk fölött döntéseket a jövőnket alapjaiban meghatározó ügyekben.
Ezért kérünk mindenkit arra, hogy szavazzon nemmel, ha megkérdezik Öntől, hogy akar­­-e kényszer-mobilgátat, kényszer-Paksot, kényszer múzeumokat, kényszer stadionokat stb.
Az október 2-ai népszavazás a belpolitikai küzdelmekről szól. Így nem lehet megvédeni közösségeinket, kultúránkat, a magyar családokat, és mindazt, ami élhetővé teszi Magyarországot. Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!
Ne hagyja, hogy mások döntsenek Ön helyett, arra kérjük, CSAK AKKOR szavazzon NEM-mel, ha Paksról, Kishantosról, az olimpiáról, Vizes VB-ről, stadionokról kérdezik!

Ne hagyja, hogy mások döntsenek Ön helyett, arra kérjük, maradjon otthon október 2-án, és gondolkozzon el a saját-, a gyerekei és unokái, valamint az ország jövőjéről.

Tiltakozzon! Maradjon otthon, ha nem létező kérdésben kérik a szavazatát! De nyilvánítsa ki a véleményét, ha azzal segít megvédeni hazánkat a rá VALÓBAN leselkedő veszélyektől!

Üdvözlettel:
Nemzeti Gondolkodási Központ

  1. 09.28.

strandroplabda_palya_a_toban.jpg
 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosligetbaratai.blog.hu/api/trackback/id/tr1011750867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása