Megvédjük a Városligetet

Városliget Barátai

Városliget Barátai

Egészséges kormányprogram

Éljen soká és legyen hatékony Kásler Miklós miniszter!

2018. április 28. - Garay Klára

Kásler Miklós lesz az új Emberi erőforrás miniszter!

Napok óta rajta köszörüli a nyelvét az internet népe! Pedig nem kéne! Mert ebbe a multifunkciós zsenit igénylő pozícióba éppen ilyen bölcsen, tisztán gondolkodó emberre van szükség! És a mi szeretett kormányunk testi/ lelki egészségét is szolgálja, ha megfogadják a tanácsát! Nevezetesen: a 10 parancsolat megtartásával a betegségek 70-80%-a elkerülhető!

Így van!

Azt gondolom, hogy az első kormányülésen fel is fog szólalni és útba igazítja a kormányban ülő emberszabásúakat! Elmondja nekik, hogy mi a teendő. Mivel a kormány tagjainak (emberi) erőforrásával is neki kell gazdálkodnia, az alábbi intelmekhez kell tartani magukat!

És ránk virrad az aranykor!

(Színessel beírom a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia honlapján olvasható Tízparancsolat szövegébe)

 Isten tízparancsolata Kásler Miklós biblia magyarázatával

A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a valláserkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: "Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni" (Mt 5,17). Értitek pupákok! Erkölcsi kötelezettségeitek vannak Isten és EMBERTÁRSAITOK iránt is! Nem csak a zsebetekre és a hatalmatokra kell figyelni ezentúl! És így egészségesek maradtok testben és lélekben! Figyeljetek!

  1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

    Istent felismerve első kötelességünk a benne való hit, a neki kijáró imádás; hódolat és dicsőítés, uralma kizárólagosságának elismerése.

Vége tehát Mammon uralmának! NEM eladó az egész világ! Ne örüljön tovább a Sátán!
Ha a templomban rogysz térdre, az OK! ! Tégy különbséget: mikor hódolsz Istennek, és mikor mész át csúszómászóba! Mert az már nem OK!
II. Isten nevét hiába ne vedd!

Minthogy az ember gondolkodása és kimondott szava között szoros kapcsolat van, e hódolathoz hozzá tartozik Isten nevének (és általában az isteni dolgoknak) tisztelete.
NEM használhatjátok ezentúl saját gaztetteitek elleplezésére, nem csaphatjátok be ilyen módon azokat, akik igazán hiszik és félik az egy igaz Istent!

Tiszteljétek a teremtett világot! NEM LEGYŐZNI kell, hanem gondját viselni! Ha érted mire gondolok!
Így elkerülhetitek az asztmát, az allergiát, a rossz alvást, az idegi kimerültséget!

III. Az Úr napját szenteld meg!

Istentől való függőségünket fejezzük ki azzal, hogy megtartjuk az Úr napját, ezt az időt (egész életünkkel együtt) Neki szenteljük, ugyanakkor a földi munkálkodás múlandóságát jelezve és a végső nyugalmat előlegezve munkaszünetet tartunk!
Nem csak ti, kormánytagok pihentek vasárnap, hanem mindazok is, akik eddig azért gályáztak vasárnap is, hogy kevesebb csúszással adhassátok át az új épületet! A vasárnap megszentelése a kétkezi munkásnak is kötelessége! ( Mellesleg akkor talán pihen is egy kicsit, nem megy el a harmadik állásába dolgozni.)
„ ne kelljen korán az ágyra hevernem” ( Nagy László után) Régen mondom, hogy a biblia népegészségügyi kézikönyv is egyben! Forgassátok haszonnal!
Az első három parancs Isten uralmának elismeréséhez vezetett minket. Csak ez biztosítja az ember tökéletes szabadságát.

A Tízparancsolat második része (táblája) az embertársak iránti kötelességeket tartalmazza, összhangban a természeti törvényekkel:
Házi feladatként szótárazzátok ki az alábbi szavakat:
- embertársak ( Ha jól körülnézel, láthatsz magad körül is)

  • kötelességek (Tudom fiam, hogy eddig csak a jogaiddal vagdalkoztál, éppen ideje szemre vételezni a kötelességeidet is! Nincs ingyen ebéd!)
  • Az utolsó kicsit nehezebb lesz, de okos fiúk vagytok és megtaláljátok mit jelent: „ „Összhangban a természeti törvényekkel” Tudjátok, hogy a teremtett világgal együtt adtam hozzá használati útmutatót is! Használjátok!
    Nem kockáztathatjátok, hogy a szédülés, a magas vérnyomás, estleg az epekő utolérjen benneteket!

 Atyádat és anyádat tiszteld!

  1. Kapcsolataink közül első az, mely szüleinkhez fűz, hiszen életünket és felnövekedésünket nekik köszönhetjük. A szülői felelősség és a gyermeki tisztelet egymástól elválaszthatatlan.
    Tiszteld őket, és mindazt amit alkottak! Akkor is, ha ők már nem élnek! Akkor is, ha már nem látják, hogy porig akarjátok rombolni századok kincseit. Mert azokban a falakban, azokban a parkokban, a két kezükkel ültetett fákban is ők vannak! Őseink felneveltek bennünket, ránk bízták életművüket, ránk a földet, az eget, a vizet és a Föld minden élőlényét! Kötelességetek megőrizve, tovább adni a következő generációknak! Gondoljatok arra: egyszer ti is megöregszetek!

    V. Ne ölj!

    Minden ember élete szent. Az egészség is Isten ajándéka. így kell őriznünk magunk és mások életét.

Értitek kormánytagok! Őriznünk kell a magunk és MÁSOK életét és egészségét! Rád bízta Isten a Föld minden lakóját! Mózes I. 1.2.28 „szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá” NEM hatalmaskodást jelent, hanem atyai gondoskodást! Nem vihetsz hát haza mindent, és nem osztogathatod kényed kedved szerint a barátaidnak! Mert az az EMBER közös kincse!

VI. Ne paráználkodj!

Az új élet nemzése éppúgy tiszteletet és védelmet kíván, mint az ember teste, s a szerelemben a másik felé megnyíló legbensőbb rejtett valósága.
Bármily nagy is e világi hatalmatok, a házasságtörés, a bigámia, akkor is az, ami, ha külföldön követitek el, ha bedrogozva, vagy matt részegen! A részegség nem mentő, hanem súlyosbító körülmény! ( Látjátok NOÉ is mivé lett vénségére.) A tudomány már bebizonyította, hogy a promiszkuitás könnyen vezet az AIDS hez! Na ugye!

VII. Ne lopj!

Az embernek a munkával szerzett tulajdonhoz, az életét biztosító anyagi javakhoz való jogát szavatolja ez a parancs.
Na most figyeljetek erősen pupákok! Kivennéd a villamoson a szomszédod táskájából a pénztárcáját? Nem? Na látod! Pedig amikor elveszed egy egész generáció magán nyugdíjpénztári megtakarítását, az is lopás! Ha beszántod Kishantost, az is! Ha törvényt hozol róla, hogy elveszel bármit, ami megtetszik neked, az is! Legyen az föld, természetvédelmi terület, világörökségi ingatlan vagy közbeszerzési mutyi! Értitek! Ennek most vége…mert a végén, még náthát kaptok! Aztán túlterhelitek az egészségügyet!

VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet.

Fiúk! Már annyi mindenre találtatok új szót, annyi disznóságotokat csomagoltátok szép szavakba, hogy attól már a gyomorgörcs is megtámadhat benneteket! Tehát: Ha Beépítjük a Városliget, akkor azt mondjuk..és nem azt, hogy megújítjuk! Pláne nem megvédjük, meg fejlesztjük! Amikor mobilgáttal szüntetjük meg a Római part természetes élővilágát, és sodorjuk veszélybe az ott élőket, az hazugság! Ha mindezeket meg akarod csinálni, legyen benned kurázsi kimondani: Nem érdekel, hogy kiönti az őslakókat a belvíz, mint az ürgét…az a lényeg, hogy a mi kedvenc szálloda tulajdonosainknak közpénzből épüljön újjá a háza…és a gát ne zavarja a látványt! Ugye milyen egyszerű! És mindezt óriásplakáton is! Mond ki, hogy BE FOGJUK ÉPÍTENI A VÁROSLIGETET!  MOND ki, hogy szétverjük a tiltakozókat! Mondd, hogy nem érdekel a Világörökség! Mond ki, hogy érdekel…mert jó sok pénzt látsz benne! Légy merész! Légy igazi harcos!  Na és ha beengedjük a migránsokat, nem azt mondjuk a lakosságnak, hogy megvédünk tőlük benneteket!
Bátrabb cselekedet az igazat kimondani, mint hazudozni!

Rajzban se hazudj! Látványtervben sem! Szakértői véleménynek álcázva sem!
Mások becsületében kárt ne tégy! Vége a karakter gyilkolászásnak fiúk!
Ti tényleg betegek akartok lenni!?  Czeglédi Csaba meg Soros röhögjön a végén? Ne hazudjatok!!!! Nem bírja el az egészségügyi büdzsé sem ezt a sok hazudozást, amitől előbb vagy utóbb úgy megbetegszetek, hogy a legkiválóbb klinikák legkiválóbb magánorvosai sem gyógyítanak ki belőle!!

  1. Felebarátod házastársát ne kívánd!

Benne van a bibliában, hogy szaporodjál! De nem kell, hogy a falu összes gyerekének te légy az apja. Ahogyan az sem, hogy minden évben következő szépségkirálynőt neked kell feleségül venned. De kakukk sem vagy, hogy más fészkében hagyd a fiókáidat! Akarsz herpeszt kapni? Na ugye!

X. Mások tulajdonát ne kívánd!
Kedves Miniszter társak! Ezt a parancsolatot a legkönnyebb megsérteni, ha a gyarló emberből miniszter lesz! Tálcán kínálja magát, hogy mások közbeszerzését elorozzuk, világörökségi ingatlanát, biogazdaságát, Mátrai erőművét, szállodáit, megszerezzük. Munkához, kenyérhez se hagyjuk jutni a másként gondolkodókat! De még a muzsikusok markunkban tartásáért is viszket a tenyerünk! Azt hisszük, hogy „ mienk az ország, a hatalom és a dicsőség”…pedig NEM drágáim!
Ahogyan azt minden idők legbölcsebb miniszterelnöke szokta volt idézni: Soli DEO Glória! Egyedül Istené a dicsőség!

És különben is! Mire mész vele, ha mindent elloptál már és kinő a bütyköd, vagy viszketni fog a hátad?, esetleg pörsenés nő az alfeledre?! Hidd el, nem érdemes!

Az igaz cselekedetek mellett az igaz érzések, gondolatok, vágyak is az isteni akarat teljesítéséhez tartoznak.

…és ne feledd, hogy téged is a maga hasonlatosságára teremtett a jó isten! Viselkedj úgy!

 

https://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20  A Magyar Katolikus Püspöki konferencia honlapjáról.neprazi_kiallito_terem_es_vendeglo_a_vaskefevel_terv18.png

A bejegyzés trackback címe:

https://varosligetbaratai.blog.hu/api/trackback/id/tr7413875428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása